Akoestische plafondpanelen

Niets is zo vervelend als geluidsoverlast terwijl je bezig bent met werkzaamheden op kantoor. Vaak hebben werknemers ook last van geluidsoverlast als dit al door een nagalm of een echo komt. Hierdoor ben je vaak lastiger verstaanbaar en hangt er geen goede werksfeer. Een oplossing daarvoor zijn akoestische plafondpanelen op kantoor. Deze zijn mooi vormgegeven en zorgen ervoor dat er in de werkruimte of dit nu op kantoor is of ergens anders een fijne sfeer hangt. Van nagalm of echo zult u nu geen last meer hebben.

Kwaliteit plafondpanelen

De kwaliteit van de plafondpanelen blijven gewaarborgd omdat deze in onze eigen fabriek worden gemaakt. De panelen zijn ook gemaakt van onbrandbare vulling en afwerking zodat deze ook nog helpen bij eventueel brandgevaar. Naast de kwaliteit kunnen de panelen volledig naar wens gemaakt worden. Verschillende kleuren en prints zijn geen enkel probleem.

De voordelen van de prints en kleuren op de plafondpanelen zijn dat je zo bijvoorbeeld de visie van een bedrijf uit kunt stralen maar ook sfeer kunt geven aan jouw bedrijfsruimte. Er zijn nog tal van mogelijkheden die volledig naar de wens van de klant ingewilligd kunnen worden.

Overal geschikt

De akoestische plafondpanelen zijn zeker niet alleen geschikt voor bedrijfsruimtes. Ook in uw huis zijn akoestische plafondpanelen erg handig als je last hebt van galm. Ook versterkt het enorm een effect als je een mooie geluidsinstallatie in huis hebt. Door de plafondpanelen klinkt het geluid veel mooier en zuiverder. Als u een home-cinema heeft zijn de akoestische plafondpanelen helemaal geschikt voor uw huis voor de ultieme belevenis van een spannende film.

Naast de akoestische plafondpanelen zijn er ook nog andere akoestische varianten die zorgen voor een betere akoestiek in uw ruimte. Zo heb je een akoestische scheidingswand waardoor je ongestoord te werk kunt gaan en geen last hebt van andere geluiden.