Besparing in je nieuwe bedrijfskeuken

Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfskeuken heeft u zelf veel inbreng. Zo kun je niet alleen de kleuren kiezen, maar ook de gewenste apparatuur kan worden aangeven. Natuurlijk probeer je alles zo voordelig mogelijk aan te schaffen, maar wordt er vaak niet nagedacht over besparing voor in de toekomst. Het moment van aanschaf kan voordeliger voor je uitpakken, maar misschien minder energie en waterbesparend dan wanneer je een ander product zou kiezen. 1 Van deze energie/water besparende keukenapparatuur willen wij graag even bespreekbaar maken.

De Quooker kraan

Deze Quooker kraan zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden kokend water uit je kraan krijgt. Dit is gemakkelijk wanneer je visite hebt en een pot thee wilt maken, of j wanneer je gewoon zin hebt in noedels. Je hoeft niet te wachten tot het water gekookt is en je hebt geen last van extra apparatuur op je aanrecht. Daarbij moet je een waterkoker vaak vervangen en zet je vaak onnodig veel water. Zo zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan deze kraan en zal het later veel meer besparen dan je denkt.

Is deze kraan wel veilig?

Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken. Bij de Quooker is dit niet mogelijk. Er zit een beveiliging op waardoor je hem niet zomaar open kunt draaien. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een druk draai bedieningsknop. Ook de kraan zelf wordt niet warm omdat het voorzien is van een dubbelwandige uitloop. Ben je er toch niet helemaal zeker van en wil je er meer informatie over? Dan kun je altijd contact opnemen.

Waar kan ik deze kraan vinden?

Wanneer je zelf ook geïnteresseerd bent geraakt in deze kraan en hier meer informatie over wilt ontvangen, kun je terecht bij keukenpakhuys.nl. Zij zullen je precies de voordelen en nadelen van deze kraan geven en leggen graag uit waarom je bespaard met deze kraan.