Beste allround bedrijfsopleidingen

Investeren in de ontwikkeling van personeel is belangrijk voor de groei van een onderneming. Het maakt niet uit in welke functie je werkt of in welke bedrijfstak. Denk aan een Online Marketing Manager die een cursus volgt over het verhogen van de online vindbaarheid van websites in Google of Hypotheekadviseur met een cursus over de nieuwste wet- en regelgeving bij het verstrekken van hypotheken. Naast functie specifieke cursussen zijn er allround opleidingen die veel werknemers te goede komt. Hier staan de beste allround bedrijfsopleidingen beschreven.

Typcursus volgen

Als je op kantoor werkt is de kans groot dat je regelmatig achter de computer zit. Even een reeks mails beantwoorden, notuleren of het schrijven van een beleidsplan. Je bent een typiste, manager of financieel adviseur. In al deze gevallen wil je snel kunnen werken. Met het volgen van een typcursus verhoog je de productiviteit, doordat je blind en aanzienlijk sneller kunt typen. Soms wel met 200 aanslagen per minuut. Daarom is een typcursus voor elk kantoormedewerker een must. Een typcursus hoeft niet honderden euro’s te kosten. Zelfs gratis en online kan je een prima cursus volgen. Je leert stap voor typen. Het begint met de positie van je handen en 2 toetsaanslagen, steeds komen er meer letters bij. Al binnen een week kan je razendsnel foutloos typen achter de computer.

Persoonlijke leiderschapstraining

Met een persoonlijke leiderschapstraining leer je jezelf beter kennen. Ook al is het een leiderschapstraining betekent dit niet dat je een leidinggevende of manager moet zijn als beroep. Het gaat erom dat je in contact komt te staan met je eigen kracht. Kwaliteiten, vaardigheden, kennis en ambities in kaart brengen, daar draait het om bij een cursus in persoonlijke leiderschap. Je leert je communicatieve vaardigheden te verhogen, om te gaan met stressvolle situaties en aanpassingen aan veranderingen. Hiermee zal je meer controle krijgen over je zelf en eventueel de afdeling waaraan je leiding geeft. Train je leiderschap bij Horizontraining.nl

Teamontwikkeling

Wil je effectief samenwerken? Volg een cursus teamontwikkeling of organiseer regelmatig een dag teambuilding. Iedereen wil werken een team dat perfect functioneert. Tenslotte, dit komt de werksfeer en kwaliteit van het werk ten goede. Samenwerken is een vereiste binnen elk bedrijf. Je kan hierbij denken aan een training waarin handvaten worden uitgereikt om om te gaan met kritiek, het geven van feedback, delegeren van taken etc. Een dag uit als teambuilding is ook erg effectief. Door het doen van verschillende activiteiten leren collega’s er elkaar beter kennen en met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan lasergamen, paintball, bowlen of wintersport bijvoorbeeld.