BTW slim inzetten

Als ondernemer moet u goed op de hoogte zijn van uw financiële administratie. De administratie moet op de juiste manier worden geregistreerd en worden verslagen d.m.v. een Jaarverslag. Hierna moeten de Winst en/of Verlies cijfers worden aangegeven bij de Belastingdienst. Uw belastingaangiften moeten op tijd en op de juiste manier worden aangegeven. Als ondernemer ervaart u de kosten van de klassieke accountant / boekhouder vaak als erg hoog.De meeste ondernemers gaan daarom ook op zoek naar een goedkoper alternatief.

MIJN BTW kan u dit aanbieden.

U kunt op uw kosten minimaal 35% besparen als u gebruik maakt van onze online BTW tools. Door online te werken verminderen wij onze arbeidstijd met ruim 35 % daarbij kunt u meer inzicht van uw administratiekantoor in Groningen krijgen.

Dit kan door gebruik te maken van onze administratieve software heeft u alle zaken binnen no time weer inzichtelijk. Door online te werken wordt er veel tijd bespaart, een voorbeeld: Indien u online factureert worden deze facturen automatisch in het boekhoudpakket gelezen. Hierdoor hoeft de accountant / boekhouder deze niet in te voeren wat vaak gepaard gaat met veel tijd.

Alle administratie online

Zo kunnen wij ook uw bank afschriften inlezen waardoor u deze niet meer hoeft uit te draaien / kopiëren enz. dit bespaart ook weer veel tijd en dus geld.