De perfecte repetitieruimte

Wanneer je in een band speelt wil je natuurlijk zo veel mogelijk oefenen met elkaar. Het nadeel hiervan is dat het vinden van een juiste repetitieruimte vaak erg lastig is. En vaak weet je ook niet of deze ruimte goed geïsoleerd is.

Van je oude garage een repetitieruimte maken

Soms is het voordeliger om bijvoorbeeld van je oude garage of tuinhuis een repetitieruimte te maken. Esmono is een bedrijf dat dit soort ruimtes op maat voor je maakt. Niet alleen repetitieruimtes maar ook voor: geluidsstudio’s, opnamestudio’s en drumcabines kunt u terecht bij Esmono. Zij zullen je precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn en de kosten hiervan. Ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Esmono beschikt niet alleen over gloed nieuwe studio’s, maar ook over tweedehandse. Het kan vaak nog goedkoper uitpakken dan wanneer je een ruimte moet huren.

Een ruimte huren

Je kunt er ook voor kiezen om samen met andere een ruimte te huren. Vaak ben je dan wel gebonden aan bepaalde tijden en kun je niet altijd repeteren wanneer je dit wil. Ook de kosten en de afstand zijn hiervan erg verschillend. Je kunt niet overal een studio huren in de buurt. Nog een nadeel hiervan is dat je vaak je spullen heen en weer moet verhuizen.

De keus is aan jezelf

Natuurlijk kan niet iedereen zomaar een studio in zijn huis laten bouwen, maar je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden. In sommige gevallen is het goedkoper om er een te laten maken in plaats van huren. Vooral als je gaat kijken naar langdurig gebruik. Ook heb je dan geen last van ruimtes die maar 1x in de week beschikbaar zijn en het vervoeren van grotere apparaten zoals boxen etc. is dan ook niet meer van belang. Je kunt natuurlijk alsnog in de garage blijven oefenen, maar niet iedereen zal hier blij mee zijn!