kin installatietechniek

Kin Installatietechniek Rijen

Het bedrijf KIN Installatietechniek werd ruim 100 jaar geleden opgericht en heeft in de loop der jaren een uitgebreide kennis op het gebied van allround installatietechniek opgebouwd.  KIN Installatietechniek heeft daarom in heel Zuid Nederland een bekende naam opgebouwd. Is Kin Installatietechiek Rijen Failliet? Van een faillissement is zeker geen sprake! Er werken ruim 80 medewerkers bij KIN Installatietechniek en met een omzet van circa 15 miljoen behoort KIN Installatietechniek tot één van de grotere installateurs in Zuid Nederland.

kin installatietechniek

KIN Installatietechniek en DGtC

KIN Installatietechniek is onderdeel van DGtC.  DGtC is een groep familiebedrijven die nauwe samenwerkingsverbanden in de technische dienstverlening hebben. Bij DGtC aangesloten bedrijven staan bekend om hun sterke binding met zowel hun omgeving als hun opdrachtgevers. Bij DGtC ligt de focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de krachten van verschillende installatiebedrijven te bundelen zijn aangesloten bedrijven in staat hun dienstverlening continue te ontwikkelen en verbeteren. Door continue samen op nieuwe ontwikkelingen in te springen, profiteert de opdrachtgever uiteindelijk van een goede up-to-date dienstverlening.

Allround installatietechniek

KIN staat van oudsher voor installatietechniek. De ambitieuze groei en het innovatieve karakter hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf  inmiddels is uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. KIN heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie. Ook op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek is KIN Installatietechniek erg sterk. Klanten beschouwen KIN als een betrouwbaar bedrijf.

Verschillende sectoren

KIN is actief in verschillende sectoren, eigenlijk overal waar behoefte aan installatietechniek is. Dit varieert van kantoren, industrie en overheid tot gezondheidszorg, sport en woningbouw. Enkele voorbeelden van opdrachtgevers waar Kin Installatietechniek zowel installatie en beheer heeft verzorgd zijn; een accountantskantoor, een atletiekvereniging, verschillende scholen, kantoorgebouwen, parkeergarages, zwembaden en sportcomplexen.

Innovatief

 

Ondanks dat vele installaties op elkaar lijken, is geen enkele installatie hetzelfde. Bij een installatie wordt er door KIN Installatietechniek goed gekeken naar welke installatie het beste bij het gebouw en bij de mensen in het gebouw past. Kin geeft niet alleen installatie advies, maar ook duurzaamheid en energie- en kostenbesparende aspecten komen aan bod.

KIN Installatietechniek is een innovatief bedrijf. Dat heeft KIN geheel te danken aan de innovatieve mentaliteit van de medewerkers. Wanneer er bij een installatie een probleem plaatsvind waar niet direct een oplossing voor is, dan wordt er wel een oplossing bedacht. Daar zit direct ook de kracht van de holding DGtC. Samen met andere installatiebedrijven is er een enorme hoeveelheid aan kennis, waardoor meteen aan een passende innovatieve oplossing gewerkt kan worden. KIN Installatietechniek biedt integrale oplossingen voor het ontwerp, de realisatie en het beheer van gebouwgebonden installaties in de utiliteits- en woningbouw. Hierbij worden de installaties zover mogelijk geprefabriceerd in de eigen werkplaats om zoveel mogelijk tijd en kosten te kunnen besparen.

KIN en Duurzaamheid

 

KIN Installatietechniek besteedt veel aandacht duurzaamheid. Wanneer bedrijven op zoek zijn naar duurzame oplossingen, biedt KIN de mogelijkheden. Duurzame oplossingen vereisen vaak hogere investeringen in energiebesparende installaties en duurzame energie dan bij traditionele installaties. De diensten van KIN gaan verder dan alleen duurzame installaties, KIN geeft ook advies om optimaal gebruik te kunnen maken van subsidieregelingen omtrent duurzame energie en oplossingen.

KIN werkt optimaal duurzaam door continue de nieuwste technieken toe te passen en het hooggekwalificeerde personeel constant te scholen. KIN zorgt ervoor dat een installatie optimaal functioneert en jarenlang mee gaat. Door regelmatig onderhoud van KIN kan de installatie in perfecte conditie worden gehouden, zodat er jarenlang van een goedwerkende installatie gebruik kan worden gemaakt.

Belangrijke links