Kosten besparen met online werken

Steeds meer bedrijven werken volgens tegenwoordig in de cloud. Dit komt omdat het nieuwe werken veel voordelen heeft ten opzichte van de traditionele werkwijze. Bij online werken kunnen medewerkers vanaf verschillende willekeurige computers werken. Hierdoor zijn de medewerkers flexibel inzetbaar en hoeft u niet meer te investeren in nieuwe softwarelicenties en/of hardware.

Online werkplek oplossingen in Dordrecht e.o.

Daemen-ICT.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het faciliteren van online werkplerken. Het grootste voordeel van werken in de cloud is dat u niet meer hoeft te investeren in ICT, maar dat u eenvoudig betaalt per werkplek. Afrekenen per werkplek per maand is omgerekend stukken voordeliger en flexibeler dan investeren en afschrijven.

Bij Daemen ICT kunt u terecht voor uw ICT oplossingen in de omgeving van Dordrecht. Het bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring en kan voor elke situatie een oplossing op maat aanbieden waardoor u kunt ontzorgen op het gebied van ICT. Het online werken is al mogelijk vanaf 1 medewerkers, dus dit is tevens prima toepasbaar voor eenmanszaken of freelanders. Uiteraard is het online werken ook geschikt voor bedrijven met 100 werkplekken of meer.


Bekijk op de website wat Daemen ICT voor jouw bedrijf kan betekenen.