Laatste Herinnering via IBNederland

Voordat u een vordering ter incasso uit handen geeft kunt u ook besluiten gebruik te maken van de Gratis Laatste Herinnering Service (75% betaalt na deze laatste herinnering / aanmaning omdat vreemde ogen dwingen), een laatste herinnering dus voor uw debiteur voordat de vordering ter incasso wordt aangeboden.

Laatste herinnering

Er wordt dan uit uw naam, maar op ons briefpapier (digitaal per email), een laatste herinnering / aanmaning verstuurd, waarin uw debiteur vriendelijk en professioneel wordt verzocht de openstaande vordering te voldoen. Deze herinnering / aanmaning is opgesteld volgens de WIK norm (nieuwe Wet Incassokosten), die verplicht is voor een laatste herinnering voorafgaand aan een incasso procedure. U kunt deze laatste herinnering eenvoudig via een online formulier indienen, waarna wij zorg dragen voor de verdere afhandeling en de debiteur het factuurbedrag rechtstreeks op uw rekening stort. Deze ‘profit’ oplossing is zowel voor u als voor uw debiteur geheel GRATIS en heeft als voordeel dat u een werkbare relatie met uw klant behoudt.

Mocht de laatste herinnering niet het gewenste resultaat opleveren, dan zetten wij de vordering eenvoudig om naar onze incassoprocedure, die ook gratis is voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *