Modetips voor lange mannen

Lange mannen hebben staan vaak voor lastige keuzes als zij kleren gaan kopen. Vaak is het niet in hun maat of sluit de kleding niet goed aan op hun lengte. In dit artikel staan een aantal modetips die jou als lange man kunnen helpen. Kleding voor lange mannen kun je vinden bij Bogers XL Herenmode.

Wat wel en wat niet?

Lange mannen hebben het vaak al lastig genoeg met het vinden van een kledingstuk die zij goed passen. Vaak moeten zij naar de kleermaker om bijvoorbeeld iets wat ze heel leuk vinden op maat te laten maken. Ook zijn er een paar tips die je als lange man in acht moet nemen wil je goed voor de dag komen. Het is belangrijk om verticale strepen te vermijden als je lang bent. Hierdoor oog je nog langer en dunner. Outfits die volledig bestaan uit een kleur kun je het beste vermijden omdat je anders op een groot vlak lijkt in welke kleur dan ook. Dit kun je voorkomen door een patroon of een opdruk in je kleding te kiezen. Een andere tip om je lengte te verbergen is om verschillende kledingstukken te dragen. Combineer hier ook veel met kleuren. Je lengte zal door je outfit minder opvallen. Het is ook verstandig om vaak slim fit kleding te kiezen hierdoor krijgt je kleding een goede aansluiting met je lichaam. Het is juist niet handig om grotere kleding te dragen omdat je hierdoor wat klungelig lijkt.

Accessoires

Als lange man is het ook handig om accessoires te dragen. Deze zorgen er namelijk voor dat de afleiding naar je accessoires gaat en niet naar je lengte. Zorg daarom voor nette schoenen en een degelijke riem. Ook is het handig als je een armband of een horloge draagt die zorgen voor net wat meer accessoires. Een laatste tip is bijna altijd goed. Zorg ervoor dat je bovenlichaam verschilt en kleur en materiaal met je onderkant van je lichaam. Zolang je deze tip in acht neemt zit je bijna altijd goed.