Ruime keuze uit bureaus

Wanneer je een werkplek of een compleet kantoor  wilt laten richten, zijn er veel verschillende bureaus en accessoires waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbureau of een Bench bureau als je hier interesse in hebt. Wij beschrijven voor u in dit artikel verschillende soorten bureaus zodat uw keuze iets gemakkelijker wordt.

Wat is een Bench bureau?

Deze bureaus worden vaak gebruikt bij een duo werkplek. Meestal hebben deze werkplekken een onderstel met daarom twee bureaubladen. Het ziet er vaak erg chique uit en creëren vaak wat meer privacy voor de werknemer.

Meer ruimte door een hoekbureau

Wanneer je een bureau dat niet per se veel ruimte in beslag neemt kun je eens kijken naar een hoekbureau. Deze bureaus zijn makkelijk in een hoek te plaatsen en hebben niet veel ruimte nodig. Ook geven deze bureaus veel werkruimte en kun je hier met meerdere mensen aan werken.

Een zit-sta bureau kopen

Niet iedereen kent dit bureau. Dit bureau kun je verstellen wanneer je wil. Je kunt er voor kiezen om hierachter te gaan zitten of te gaan staan. Dit kan vaak met een handige draaihendel of een knopje onder het bureau. Dit is goed voor de afwisseling tussen staan en zitten en helpt de bloedsomloop in je benen te verbeteren.

Bureausets of lossen bureau bladen

Je kunt er ook voor kiezen om een bueauset te kopen. Deze afmetingen kunt u zelf bepalen en ook zijn er verschillende kleuren en onderstellen onder deze bureau te vinden. Is dit helemaal niet wat je zoekt? Dan kun je er ook voor kiezen om een los bureaublad te kopen. Dit om bijvoorbeeld je oude bureau weer een nieuwe stijl te geven of omdat jezelf andere ideeën hebt. Bij Officetopper kun je voor deze verschillende ideeën terecht. Neem gerust eens een kijkje op de website www.officetopper.com (kvk gegevens)