Geflopte Social Media sites

Geflopte Social Media sites ooit gepubliceerd: de top 6

Geflopte Social Media sites: Top 6

Zie hier de top 6 van de grootste geflopte Social Media.

Hieronder zie je een klein overzicht van geflopte Social Media. De lijst begint bij nummer 6, de minst grote geflopte Social Media. De nummer 1 staat voor de grootste geflopte Social Meia die het internet ooit gekend heeft. Let op: het filmpje is in het Engels. Je kan de ondertiteling inschakelen door op de knop naast het tandwiel rechtsonder te klikken.

6.  ConnectU – Social Media waar je vrienden kunt toevoegen, berichten sturen en communiceren. Deze site was opgericht in 2002 en gepubliceerd in 2004 door Harvard studenten. Oorspronkelijk heette het dan ook Harvard Connection. Zij hebben deze site gericht op het verbeteren van het contact tussen studenten.

5. MySpace – Community bedoeld voor het lezen en plaatsen van blogs en profielen. Het was opgericht in 2003 in Amerika. Later werd de site ook bekend om actuele muziek en games. Het werd daarom de meest bezochte site van 2005 tot 2008.

4. Ping – Social Media dat je op de hoogte houdt van de nieuwste muziek en artiesten. Het is opgericht door Apple Inc in 2010. Het is ook bekend onder de naam iTunes Ping. Hier kun je artiesten volgen en berichten zien van je vrienden en die artiesten.

3. Friendster – Site waar je nieuwe contacten kan leggen. Ook kan je media delen met deze mensen, zoals video’s en foto’s. Verder kun je ook daten en bepaalde evenementen ontdekken. Het is opgericht in 2002 in Maleisië. Later werd het bekend als een spelletjes site, net zoals Hyves hedendaags.

2. Eons – Social Media, bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder. Het is opgericht in 2006. Op deze site kun je aan groepen deelnemen, vrienden maken en je interesses delen. Ook kun je hier spelletjes spelen.

1. The Hub – Social Media gericht op jongeren en  bedoeld om jezelf uit te drukken.  Het is een idee van WalMart, een Amerikaans warenhuis. De leden worden Hubsters genoemd. Ook kun je op The Hub prijzen winnen, die je in de WalMart kunt kopen.