Twitter actiever met Promoted Trends

Adverteren bij Twitter wordt steeds kostbaarder. Je mag in ieder geval al diep in de buidel tasten indien je wilt adverteren. Het tarief voor de Promoted Trends is zelf pasgeleden nog met 150 gestegen naar zo’n 200.000 dollar per dag. In 2010 hoefde je voor een Promoted Trends nog maar 80.000 dollar per dag te betalen.

Toch maken een paar grote bedrijven ook af en toe gebruik van de Promoted Tweets, zo heeft bijvoorbeeld Virgin, Samsung, JetBlue en HBO al gebruik gemaakt van deze advertentiemogelijkheid. Een Promoted Trend wordt links weergegeven op de Twitter pagina. Wie gebruik maakt van een Twitter-software kan deze trends niet eens zien. Toch word geschat dat Twitter ongeveer één Promoted Tweet per dag verkoop wat zou neerkomen op zo’n 73 miljoen dollar omzet per jaar.

Wil je zelf de mogelijkheden te weten komen over adverteren op Twitter. Neem dan contact op met een online marketing bureau. Zij weten vaak hoe je op een goede manier Twitter in kunt zetten. Natuurlijk moet je dan niet op bovengenoemde bedragen gaan rekenen, er zijn immers ook andere manieren om je onderneming onder de aandacht te brengen op Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *